Social Media

Patricia

Social Media is niet meer uit ons leven weg te denken. Er gaat werkelijke geen dag voorbij dat er geen nieuws is over de sterren op sociale media. Of het nu gaat om een tweet van een politicus, krantenkoppen over Facebook of virale video’s van YouTube, sociale media zijn inmiddels een vast onderdeel van ons leven geworden. Patricia is in de coronaperiode ook begonnen met Instagram en Facebook.

Ook oudere volwassenen gebruiken steeds meer sociale media. De coronacrisis heeft heel wat mensen duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om in een periode van isolatie contact te kunnen houden met fans, familie en vrienden, en daar spelen sociale media zeker een belangrijke rol in. Dit gebruik brengt uitdagingen en zorgen met zich mee, maar er zijn ook enorme voordelen.

Inmiddels heeft Patricia een bereik met beide rond de 500.000,  dat is in deze tijd gelijkwaardig aan een hippe influenceer.  Zij staat open voor online samenwerkingen mits het product bij haar past.  Denk hierbij aan beauty,  lifestyle,  health en bijvoorbeeld dieren.  Zou je een samenwerking online wensen stuur dan een mail naar bianca@boekerz.nl  met daarin duidelijk omschreven om wat voor product het gaat en wat de verwachtingen zijn.  Hierop krijg natuurlijk altijd een antwoord.

Volg Patricia Paay via Instagram en Facebook.